Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

SOTE johtamisen opiskelut alkoivat 3.9.2015!

 

Eka päivä takana. Kaikki ollaan ihan aikuisia, luokalla näytti olevan noin 25 naista. Ei yhtään miestä! Ei olis tarvinnut olla edes komea, pelkkä testoteronin läsnäolo olisi vaikuttanut ryhmän dynamiikkan kummasti. Pääsykokeessa kyllä muutama toivekas herrahenkilö näkyi, mutta harmi kyllä taisivat hypätä toisen junan kyytiin.

Päivän alku meni hyvin perinteisesti, tutustuttiin rakennuksiin, kuunneltiin luentoa tietoturvallisuudesta ja opintojen suomista mahdollisuuksista. Parhaiten jäi mieleen, että miesvaltaisilla aloilla YAMK-koulutus tuo palkanlisää 400-500 euroa/kk. Hmm. Nähtäväksi jää kuinka meikäläisen käy sosiaali- ja terveysalan palkoilla.

Ruokailun aikaan oli porukasta löytyi jo huumoria, kun aikuiset akat pääsivät ruokailemaan nuorten (miesten) puolelle. Yksi ja toinen oli eksyksissä monimutkaisten rakennelmien portaikoissa ja yhdyskäytävissä. Ei ollut turha vinkki opetella kulkemaan kartta TAMKin pääkampuksen kainalossa. Toisin oli asiat 2003-2006 kun itse opiskelin silloisessa Piramkissa =)

Iltapäivällä tunnelma kohosi kattoon, kun muodostettiin koko opiskeluajan yhtäpitävät Tiimit. Päivän aikana olimme kuitenkin jo pintapuolisesti oppineet toisiamme, joten rehellisesti voin sanoa, että mikä tahansa tiimi olisi kelvannnut. Huimaa osaamista eri aloilta löytyy joka tiimistä!

Hyvää opiskeluaikaa meille kaikille 15YSTJ!

received_10153633085378798

Vastaa