Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Olipa projektia kerrakseen

Projektien johtamisen kurssi oli tämän syksyn laajin kokonaisuus ja samalla myös tiimityön haaste. Sen parissa aloitettiin jo lokakuun alussa. Projektikohteet valittiin arpomalla ja vaikuttivat mukavilta ja selkeiltä.  Pari ryhmä20151118_133003ä lähti mukaan Koukkuniemen kehtittämistyöhön, perehdyttiin mm. Didar-hankkeseen, Iltalinjalla-projektiin, Tesoman miähet -Pirkanmaan yhteishankkeeseen sekä Lielehtikeskushankkeseen Tampereen tulevaisuuden palvelumalliin liittyen. Ei ollut aina helppoa löytää tiimin tehtävää kohdeprojektissa. Toiset tiimit ratkaisivat työnsä suunnan kulkemalla tiiminvetäjän osoittamaa polkua ja toiset sopivat reitin keskustellen. Kohdeprojektit olivat hyvin eri vaiheissa, hypättiin mukaan käynnissä olevaan projektiin, joku projekti oli jo päättynyt tai projekti saattoi olla vain osa suurempaa kaupungin palveluhanketta. Tietojen saaminen projektiin tai hankkeeseen liittyen ei ollut aina kovin mutkatonta eikä aikataulutus helppoa. Aina oli huomioitava, että projektilla on aikarajansa. Yhteistyö toimeksiantajien kanssa vaihteli hyvinkin paljon.Valmiita töitä esiteltäessä kävi selväksi, että kaikilla meillä oli ollut samanlaisia ratkaistavia vaiheita. Kaikesta huolimatta, jokainen tiimi löysi kuin löysikin oman punaisen lankansa ja työt etenivät.  Loppusaldona oli, että paljon opittiin matkan varrella, etenkin tiimityöstä ja….20151116_135921                                                                                                                                                              annetut työt tuli kunnialla tehtyä!

20151119_142148

Kuvat on Lielahtikeskuksesta

20151118_133017

 

Vastaa