Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Hengitä syvään

Suvivirren taikaa ei pidä väheksyä. Minulle se ikään kuin antaa luvan levähtää, rentoutua ja palkita itseään lukuvuoden aherruksen jälkeen. Jotakin on saatu päätökseen ja uudet seikkailut odottavat, toisilla opintotyö vielä jatkuu.

Moni ryhmämme jäsen viettää kesän opinnäytetyön ja muiden kurssitehtävien tahdittamana. Niin allekirjoittanutkin. Ymmärrämme, miten tärkeää on suunnitella työn ja levon vuoropuhelu niin, että tuloksia syntyy: niin mielen uudistumiseksi että opintojen edistymiseksi. Itse rytmitän työskentelyäni asettamalla aina jonkin päämäärän ja takarajan, jotta voin sitten onnistumisten jälkeen hyvällä omallatunnolla irtautua täysin hetkeksi opiskelijan roolista.
Toimii omalta osaltani. Mikä on sinun taktiikkasi?

Syksy tuo monta mielenkiintoista hetkeä mukanaan. Varmasti monelle oman opinnäytetyön valmistuminen on suuri asia, mutta moni odottanee myös mielenkiintoista opintoretkeä Helsinkiin. Toisaalta saamme vielä kokoontua muutamia kertoja ryhmänä lähiopetuspäiville. Joko lievä haikeus alkaa hiipiä puseroon? Vielä ehdimme käydä monet hedelmälliset keskustelut (ryhmämme on kuuluisa dialogisuudestaan) ja tallettaa kollegoiden yhteystiedot muistiin.

Nähdään elokuussa!

Vastaa