Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Lähellä mutta vielä hieman kaukana…

Viimeistä lukukautta viedään, mikäli ops:in mukaiseen elämän kulkuun on uskominen. Nyt olemme saaneet tietoomme suurin piirtein kaikki ne tehtävät, jotka suoritettuamme voimme tituleerata toisiamme uusilla, vaativan opiskelun kautta ansaituilla nimityksillä. Aiotteko käyttää maisteri-nimitystä vai miten kuvailette kysyvälle helposti lähestyttävästi suorittamaanne tutkintoa?

Ja ajatella, että valmistumishetkeemme on nyt aikaa 93 päivää! Helpottava ja samalla hivenen ahdistava ajatus- työtä kun on vielä runsaasti tehtäväksi. Toisaalta on vaikea uskoa, että tämä matka aloitettiin vasta vuosi sitten: tuntuu kuin olisin oppinut uutta jo monen vuoden edestä.

Osalla on työpaikka vaihtunut koulutuksemme aikana ja varmasti moni meistä on ryhtynyt seuraamaan työpaikka-ilmoituksia nyt tiiviimmin. Osa mietii, miten hyödyntää parhaiten saamaansa oppia nykyisessä työssään. Tämä koulutus antaa meille sellaista pääomaa, joka voi osoittautua todella arvokkaaksi, etenkin jos se oikea työ osuu kohdalle. Luulenpa, että vähintäänkin saadut opit tuovat työskentelyyn uudenlaista syvyyttä ja imua, kun ymmärrys alan esimiestehtävien luonteesta ja vaatimuksista on päivitetty.

Mikä sinusta tulee isona?

Vastaa