Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Masters` Conference 2017

Osallistuimme 27.4. TAMKin järjestämään Master´s Conferenceen, jonka aiheena oli “Global Challenges and Leadership in a multicultural environment”. Tapahtuman kohderyhmänä olivat työelämän yhteistyökumppanit, alumnit, YAMK -opiskelijat, valmistuneet ja aiheesta kiinnostuneet.

 

Masters_conference

 

Tapahtuman alkuun oli paneelikeskustelu, jossa pohdittiin ja jaettiin kokemuksia työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä ja ulkomailla. Näitä kokemuksia oli mielenkiintoista kuunnella – paneelin jäsenet jakoivat yleisölle myös “ei niin onnistuneita” kohtaamisia eri kulttuurien välillä. Tärkeänä ajatuksena keskustelusta nousi esiin se, että aina kannattaa olla oma itsensä ja tarpeen mukaan sopeutua ympäristöön ja kulttuuriin. Vaikka kulttuurien välillä on eroavaisuuksia, yhdessä tekemällä ja oppimalla saadaan aikaan hedelmällistä yhteistyötä.

Paneelin jäsenet:

Marko Mäkilouko, Head of Degree Programme, Industrial Engineering Management
Shaidul Kazi, Senior lecturer, International Business
Mark Curcher, Program Director, Vocational Teacher Education
Päivi Mayor, Principal Lecturer, International Business

 

Aiheesta oli kutsuttu puhumaan myös Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven. Duinhoven on syntyjään hollantilainen ja hänellä on tohtorin tutkinto fysikaalisesta kemiasta. Susan Duinhoven nousi Sanoman johtoon vuonna 2015, kun mediayhtiö oli kriisissä. Puheessaan hän kertoi muutoksesta, sen toteuttamisesta sekä muutosjohtajuudesta.

Masters_conference2

Duinhovenin urasta ja ajatuksista muutosjohtamisesta sekä eri kulttuureissa työskentelemisestä voi lukea lisää esim. TÄÄLTÄ

“Kun olet tehnyt sata haastattelua, tiedät, mitä tiedettävissä on. Ihmiset ovat kertoneet sinulle, mikä on ongelma. Kyllä organisaatio tietää, se ei vain osaa aina panna toimeksi.” – Susan Duinhoven.

 

 

Vastaa