Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Kesä opinnäytetyön parissa

Kaksi lukukautta on nyt takana ja enää yksi edessä. Opiskelu työn ohella on ollut rankkaa, sitä en voi kieltää. Toki tämä riippuu monista tekijöistä ja jokaisen omasta elämäntilanteesta. Opinnot on kuitenkin mahdollista suorittaa, vaikka kävisikin samalla töissä. Itse en ole opintovapaata pitänyt, enkä myöskään aio pitää – ja hyvin on tähän asti kaiken yhteensovittaminen onnistunut.

Koska keväällä oli paljon kursseihin liittyviä kirjallisia töitä ja tehtäviä, päätimme parini kanssa painottaa opinnäytetyön tekemisen pääosin kesälle. Sen parissa nyt puurretaan ja varsin tehokkaasti töitä onkin tehty. Aineiston käsittely työvaiheena on tosin haastava ja opaskirjat ja muut ohjeet ovat ahkerassa käytössä. Innolla kuitenkin jatketaan ja toivottavasti meillä on elokuussa hyvällä mallilla oleva työ esitettävänä.

Kesälomaa odotellessa, vaikka taitaa sekin olla melko opinnäytetyö -painotteinen 🙂

 

kukat

Vastaa