Sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Loppusanoja

Valmistuminen häämöttää, opinnäytetyö on palautettu arvioitavaksi, jäljellä on kahden kurssin osatehtävän palautus, posteri, kypsyysnäyte ja oman opinnäytteen esitysseminaari parin viikon kuluttua. Joulukuun 21. päivä voi hyvällä mielellä nostaa itselle maljan valmistumisen johdosta.

Valmistumisen myötä oma blogikirjoittamiseni päätyy, ainakin toistaiseksi. Uudet kirjoittajat ovat jo ansiokkaasti aloittaneet täyttää sivua teksteillään, joten luettavaa riittää jatkossakin. Blogikirjoittaminen on ollut mielenkiintoinen ja melko haastava kokemus. Kuten etukäteenkin epäilin, itselleni vaikeaa ei niinkään ole ollut tekstin tuottaminen vaan aiheiden keksiminen. Jostakin kuitenkin sopiva aihe on aina pulpahtanut, kun aika tuottaa tekstiä on ollut käsillä. Tsemppiä uusille kirjoittajille!

Tulevaisuus on vielä täysin auki, sekä blogikirjoittamisen että tulevaisuuden työkuvioiden suhteen. Toistaiseksi en ole aktiivisesti hakenut uuden tutkinnon avaamien mahdollisuuksien työpaikkoja, mutta koko ajan olen avoin vaihtoehdoille. Toivoisin voivani hyödyntää oppimaani oman organisaatiomme palveluksessa, mutta aika näyttää miten käy. Uusille Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen opiskelijoille haluan sanoa, että valitsitte hyvin! Kulunut puolitoista vuotta on ollut antoisaa ja palkitsevaa aikaa. Välillä on tuntunut, että tekemistä on liikaa, mutta nyt lopussa voi sanoa tuntemusten summan jäävän kirkkaasti plussalle. Nämä opinnot toivat aivan uudenlaista sisältöä elämään. Nyt hieman jo jännittää, mihin kaiken vapaa-ajan oikein tuleekaan käyttämään tulevaisuudessa. Ehkä pitäisi hakeutua johonkin jatkokoulutukseen kevään yhteishaussa.

Tämän kirjoituksen myötä haluan kiittää kaikkia opettajia, joiden kursseille olen opintojen aikana osallistunut. Erityiskiitokset Hannelelle, joka on tutor-opettajanamme ollut tuki ja turva monenlaisissa asioissa. Apu ongelmiin on löytynyt aina nopeasti. Lähetän kiitokset myös opinnäytetyöni ohjaajille Tarjalle ja Tiinalle. Lämpimästi haluan kiittää myös omaa Atlas17-tiimiäni. Tämän tiimin suhteen kävi loistava tuuri, en olisi sopivampaa porukkaa tälle matkalle voinut kuvitellakaan. Kiitokset myös koko 16YSTJ-ryhmälle, olemme oppineet toisiltamme paljon. Ehkäpä tavataan vielä työkuvioissa tulevaisuudessa.

2 thoughts on “Loppusanoja

  1. Minna Hallikainen

    Kiitos Jenni itsellesi, olen seurannut blogiasi vaikka aina vähän jälkijunassa =) Yhdyn kiitoksiisi, jotka koskeva yhteisiä opettajia, kurssikavereita sekä meidän loistokasta Atlas17:ta. Nimi oli enne!

Vastaa